Dobrý den.
Nemám ani tak dotaz jako bych se rád podělil o svůj zážiitek.
Kdysi jsem zde měl dotaz na porovnání Babolat Pure Storm resp.Pure Storm Tour vs.Babolat Pure Drive se kterou hraju.V zimě jsem si půjčil úplně novou Pure Storm napletenou na moje přání RPM Blast 25/24kg se kterou jsem odehrál dva zápasy.Nebylo to špatné,ale chtěl jsem zkusit i těžší verzi Tour.Před 2 měsíci jsem dostal od známého tuto verzi Tour,zakoupenou jako vysloužilou test raketu,opravdu značně jetou a starou(rv asi 2007?),ale tak mi sedla do ruky,že jsem od té doby se svou Pure Drive nehrál.Nechal jsem ji vyplést Technifibre Pro Red Code 1,25 a hraje se mi s ní skvělě.Přemýšlel jsem hned o koupi nové se kterou by to bylo určitě jěště lepší,ale teď si ten známý koupil novou Head Prestige Mid.No a musím ,že toto je naprosto supr raketa!Ač jsem s ní hrál pouze cca 20min.a bohužel už nemám tu možnost ji testovat dál tak z ní mám ohromný pocit.Tady mám dotaz na Honzu,jestli je možné,že díky jinému vypl.vzorci tj 18x20 se kterým jsem ještě nehrál je možné dosáhnout mnohem lepších úderů.Tady se jen trochu obávám velikosti hlavy 600 a hlavně váhy 330g pri hraní 3x týdně .Je Head Prestige MP stejně tak dobrá nebo už je tam znát rozdíl?
DISKUSNÍ FÓRUM
Datum 02.09.2013
Vložil Miki
Titulek head prestige mid
———
Zpět na diskuzi